Case: Teamleader

Teamleader is een alles in één leverancier van CRM, sales, facturatie en projectmanagement software.

In deze case lees je hoe wij met Teamleader samenwerken om een sterke online groei te stimuleren.

Beoordeling opdrachtgever: 9,1 / 10

1. De uitdaging

Vanwege het wegvallen van een marketeer en de groeiende werkdruk was Teamleader met spoed opzoek naar een talentvolle online marketeer met een frisse blik. Teamleader heeft als missie om Europees marktleider te worden voor het MKB. Waar draait het om bij Teamleader? Slimmer werken, van CRM, leadopvolging, sales, projectmanagement tot facturatie en ticketing. Doel? Tijd stoppen in wat écht telt, het bedrijf van de ondernemer. Om dit doel te behalen is een sterke online zichtbaarheid van groot belang.

2. De oplossing

Ruben is bij Teamleader aan de slag gegaan met een divers takenpakket. Social media, SEO, e-mailmarketing en zelfs omnichannel marketing (offline kanalen, zoals radio en billboard) zijn de vakgebieden waar Ruben zich het meest op focust. Samen met het team bouwt hij aan een leadgeneratie machine die niet alleen op korte- maar ook op lange termijn resultaten blijft boeken.

Klantreview

Bekijk ook hoe andere klanten over ons denken. Nanette van Kenniscentrum Sport vertelt waarom ze met ons samenwerkt.
BEKIJK VIDEO

3. Het resultaat

Samen met het team zorgt Ruben ervoor dat Teamleader elke maand aanzienlijk meer leads binnenhaalt. Maar Teamleader is ambitieus, dus Ruben zal in de komende periode veel nieuwe activiteiten oppakken die bijdragen aan lead generatie.
Vanwege de sterke match tussen Ruben en Teamleader is hij onlangs in dienst getreden bij Teamleader.

Uitgevoerde projecten:

  • Teamleader Brand Experience: samen met internationale collega’s is er na aanleiding van een Hackathon een projectgroep opgericht. De uitdaging was: hoe zorgen wij ervoor dat overal waar klanten en prospects met ons in aanraking komen, de ervaring met Teamleader een 9+ is.
  • Attribution modelling: deelgenomen in een projectgroep met als doel om te beslissen welk attributiemodel ingezet moet worden om beter inzicht te hebben in de data.

4. Quote van de marketeer

ruben ten brinke digital marketeer
"Ik ben er trots op, dat mijn collega's en managers meerdere keren hebben aangegeven dat ik ontzettend snel mijn weg heb gevonden bij Teamleader en dat ik een vaste waarde ben in het team. We zijn niet zo zeer alleen op de korte termijn resultaten aan het boeken, maar bezig om een echte ‘lead-generatie machine’ te bouwen. Daarnaast ben ik er trots op dat ik vanuit Digital Marketing Professionals de mogelijkheid heb gekregen om bij Teamleader in dienst te treden." - Ruben ten Brinke

Ontmoet Ruben

Meer weten over onze marketeers of meer cases bekijken?

bekijk andere cases Bekijk marketeers
© 2017 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!