Wat wij doen

Wij vinden, leiden op en verbinden (interim) online marketeers en zetten ze in op jouw werkvloer. Iedere opdracht is net zo uniek als de marketeer die het gaat uitvoeren. Wij geloven dat de beste match ook afhankelijk is van karakter en persoonlijkheid. Daarom beoordelen we ook of de marketeer in jouw bedrijfscultuur past. 

Dit doen we o.a. door interviews en assessments in te zetten om meer te leren over drijfveren, persoonlijkheid, groeipotentieel en andere competenties van een professional. Daarnaast gebruiken we online marketing kennistesten die wij ontwikkeld hebben samen met o.a. Google, Frankwatching, Sqillzer en NIMA.

Hoe werk je samen met ons?

icon detacheringDetachering & ZZP

Je kunt onze online marketeers inzetten voor de duur van het project of de periode dat je vervanging nodig hebt.

Je haalt een talentvolle marketeer binnen die met een frisse blik jouw online puzzel gaat oplossen en de online propositie van jouw bedrijf laat groeien.

MEER OVER DETACHERING

werving en selectieWerving en selectie

We stellen ons netwerk voor je open en vinden de juiste persoon die past binnen je bedrijfscultuur en gelijk bij jou in dienst kan treden.

Naast de relevante werkervaring houden we ook rekening met de karaktereigenschappen en drijfveren van een online professional.

MEER OVER W&S

Uitgelichte cases

Bekijk onze online marketing cases en ontdek welke toegevoegde waarde onze klanten ervaren.

Meer weten over ons en onze werkwijze?

BEKIJK CASES onze marketeers
© 2019 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!