Wat wij doen

Wij vinden, leiden op en verbinden (interim) online marketeers en zetten ze in op jouw werkvloer. Iedere opdracht is net zo uniek als de marketeer die het gaat uitvoeren. Wij geloven dat de beste match ook afhankelijk is van karakter en persoonlijkheid. Daarom beoordelen we ook of de marketeer in jouw bedrijfscultuur past. 

Dit doen we o.a. door interviews en assessments in te zetten om meer te leren over drijfveren, persoonlijkheid, groeipotentieel en andere competenties van een professional. Daarnaast gebruiken we online marketing kennistesten die wij ontwikkeld hebben samen met o.a. Google, Frankwatching, Sqillzer en NIMA.

Hoe werk je samen met ons?

icon detacheringDetachering & ZZP

Het werken op basis van detachering biedt flexibele, onafhankelijke medewerkers die inzetbaar zijn waar en wanneer je maar wilt. Je kunt onze online marketeers inzetten voor de duur van het project of de periode dat je vervanging nodig hebt. Je haalt een talentvolle marketeer binnen die met een frisse blik jouw online puzzel gaat oplossen.

MEER OVER DETACHERING

opleiden marketeer Opleiden van marketeers

Wij vinden een talentvolle medewerker voor jouw bedrijf en hij/zij zal de Traineeship Digital Marketing Professional doorlopen. Na afloop van de traineeship is de marketeer bij jou in dienst. Of heeft jouw eigen medewerker geen diepgaande online marketing kennis? Wij verzorgen de traineeship en brengen jouw medewerker naar het gewenste niveau.

MEER OVER OPLEIDEN

werving en selectieWerving en selectie

We stellen graag ons netwerk voor je open en vinden de juiste persoon die past binnen je bedrijfscultuur. Naast de relevante werkervaring houden we ook rekening met de karaktereigenschappen en drijfveren van een online professional. Zo creëren wij de ideale match zodra hij/zij bij jou in dienst komt.

MEER OVER W&S

Van medior tot senior

Wij leiden professionals op tot T-shaped online marketeers met 1 of 2 specialisaties. Zij worden getraind door specialisten van het full-service e-commerce bureau: De Nieuwe Zaak. Aan het eind van de traineeship, die erkend is door Thuiswinkel e-Academy, hebben zij drie Google- en een Facebook certificaat behaald.

Voor vraagstukken waar meer ervaring gewenst is matchen wij de opdracht aan een medior of senior professional met een bewezen trackrecord.

ONTMOET ONZE MARKETEERS

Uitgelichte cases

Bekijk onze online marketing cases en ontdek welke toegevoegde waarde onze klanten ervaren.

Meer weten over ons en onze werkwijze?

BEKIJK CASES onze marketeers
© 2017 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!