Over Digital Marketing Professionals

Digital Marketing Professionals richt zich op de bemiddeling van Online Marketing Professionals in de Nederlandse markt en komt voort uit een samenwerkingsverband tussen DPA Professionals, een beursgenoteerde arbeidsmarktdienstverlener, en De Nieuwe Zaak, een full service e-commerce bureau.

Het team

 

Sebastian van Delft
Sebastian van Delft

Business Manager

linkedin advertising online marketing

 

samentha warmerdam recruiter digital marketing professionals
Samentha Warmerdam

Recruiter

linkedin advertising online marketing

Full service E-commerce

E-commerce zit in het DNA van onze joint venture partner De Nieuwe Zaak. Het aantal full service digital commerce bureaus is op een hand te tellen. De Nieuwe Zaak is daar één van. Met een team van 90 experts realiseren zij de online ambities van veel toonaangevende bedrijven in de Nederlandse markt.

Onze partners

Samenwerken met andere bedrijven zit in onze bedrijfscultuur. We zijn tenslotte ontstaan vanuit twee joint venture partners. Wil je ook een partner worden of zien met wie wij samenwerken om het online resultaat van onze opdrachtgevers te maximaliseren? 

BEKIJK PARTNERS

Arbeidsmarktdienstverlener op het hoogste niveau

Onze andere joint venture partner; DPA is expert in het bemiddelen van professionals. DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Met meer dan 1.600 eigen professionals helpen zij de ambities van klanten realiseren.

© 2018 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!