Over Digital Marketing Professionals

Digital Marketing Professionals richt zich op de bemiddeling van Online Marketing Professionals in de Nederlandse markt en komt voort uit een samenwerkingsverband tussen DPA Professionals, een beursgenoteerde arbeidsmarktdienstverlener, en De Nieuwe Zaak, een full service e-commerce bureau.

Onze referenties

Wie kunnen er beter vertellen over de ervaringen van onze dienstverlening dan onze referenties? Digital Marketing Professionals werkt graag samen met organisaties die hun online prestaties willen verbeteren. Inmiddels hebben we al flink wat leuke klanten mogen bedienen en uitdagende opdrachten mogen uitvoeren. Lees daar meer over in onze cases!

BEKIJK REFERENTIES

Verbeteren van uw prestaties

Digital Marketing Professionals is onderdeel van DPA Professionals. DPA is een beursgenoteerde organisatie en bestaat uit een landelijk netwerk van ruim 1600 eigen professionals. Door advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialisten en generalisten en het continu ontwikkelen van kennis en kunde, helpt DPA professionals en organisaties hun prestaties te verbeteren. Niet voor niets is ons motto; Improving your Performance.

Achter de schermen

 

Sebastian van Delft
Sebastian van Delft

Business Unit Manager

linkedin advertising online marketing

 

samentha warmerdam recruiter digital marketing professionals
Samentha Warmerdam

Operations & Recruitment

linkedin advertising online marketing

 

samentha warmerdam recruiter digital marketing professionals
David van Haasteren

Business Manager

linkedin advertising online marketing

Ontstaan van Digital Marketing Professionals

Digital Marketing Professionals is begonnen als een samenwerking tussen De Nieuwe Zaak en DPA Professionals. Tijdens een traineeship zijn onze marketeers bij De Nieuwe Zaak opgeleid tot T-shaped online marketeers. Dat betekent dat zij kennis hebben van alle disciplines van online marketing, maar ook de mogelijkheid hebben gekregen zich te specialiseren. De Nieuwe Zaak is een full-service Digital Commerce Bureau en bestaat uit een team van meer dan 100 experts.

© 2019 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!