De Nieuwe Zaak

Sinds 1 december 2005 is De Nieuwe Zaak een feit. Wat begon met 4 personen, in een compact en gezellig pand tegenover De Peperbus in Zwolle groeide als snel uit naar een snel groeiend bedrijf. Zelf laminaat leggen, een bankrekening openen, bureaus halen bij de IKEA en een kroeg selecteren voor de vrijdagmiddagborrel.

Tot de eerste klanten behoorden ECI, Free Record Shop, Sanoma en Unigarant. De Nieuwe Zaak werd vooral gevraagd om mooie webwinkel designs te maken. En omdat de designs ook functioneel moesten zijn, werd er direct een technisch team bij elkaar verzameld. Online marketing bestond nog niet en van KPI’s dashboards had nog niemand van gehoord.

En nu?

Inmiddels zit De Nieuwe Zaak in het 5e pand, gegroeid naar meer dan 90 medewerkers en volledig full-service. Er is een 100% focus op digital commerce en omnichannel. 

Samen met de vakspecialisten van De Nieuwe Zaak hebben wij het Digital Marketing Professionals Traineeship opgezet. Door deze sterke partnership delen wij kennis, ervaring en continu focus op ontwikkeling met onze online marketeers.

Zodra onze interim marketeers bij een opdrachtgever werken worden ze doorlopend getraind met de nieuwste tools en cases. Bovendien kunnen onze markteers continu rekenen op de backup van De Nieuwe Zaak. De lijnen zijn kort en op deze manier kunnen onze marketeers altijd de hulp inroepen van de specialisten van De Nieuwe Zaak.

De Nieuwe Zaak helpt klanten met:


Strategie


- E-commerce strategie
- Omnichannel strategie
- Online marketing strategie
- Why ontwikkeling
- Consultancy
- Audits en reviews

 

Marketing


- Online marketing strategie
- Advertising (SEA en display)
- Inbound (SEO en social)
- E-mail marketing
- CRO (User en A/B testing)
- Data Driven Commerce

 

Creatie & Techniek


- Technisch, grafisch & UX design
- Front End ontwikkeling
- Pakket implementaties
- Applicatiebeheer
- Persona ontwikkeling
- Customer Journeys

Scrum werkwijze

De term scrum is niet meer weg te denken als het om (complexe) ICT projecten gaat. Bijna ieder bureau doet ‘wel iets met scrum’. De Nieuwe Zaak is van mening is dat je de scrum werkwijze volledig moet omarmen om de voordelen van de methode optimaal te benutten. Het aspect ‘multidisciplinair werken’ binnen scrum wordt zelfs nog meer benut dan de theorie beschrijft.

Wil je meer weten over De Nieuwe Zaak?

SITE De Nieuwe Zaak bekijk marketeers
© 2017 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!