Scrum werkwijze

De scrum theorie is vooral gericht op de technische kant van software- en webtrajecten, maar De Nieuwe Zaak "scrumt" van strategie, via techniek naar marketing. De meeste bureaus en bedrijven scrummen bijvoorbeeld als het gaat om het design van een website of webshop.

De Nieuwe Zaak gaat verder dan alleen het design ontwikkelen, een platform kiezen, de techniek implementeren en dit toepassen. Er wordt namelijk een full service e-commerce scrum methode aangeboden, waarmee alle voordelen van deze agile methode binnen de uitvoering van een project volledig benut worden.

Ik word doorlopend betrokken bij alle keuzes. Het is prettig dat ik prioriteiten kan bepalen of doelen kan veranderen. Scrum is geen vrijbrief om alles uit te proberen, maar een aanpak die energie en kwaliteit levert.

> Jop van Sommeren (Manager E-Commerce Coop Supermarkten)

Onze interim marketeers

Onze young professionals worden tijdens het Digital Marketing Professionals traineeship volledig ondergedompeld in de scrum werkwijze. De marketingspecialisten van De Nieuwe Zaak treden op als docent en laten onze marketeers proeven van de voordelen van de scrum methode binnen de marketing wereld. Leer onze marketeers kennen en lees welke skills zij graag inzetten om de online ambities van onze klanten te realiseren.

Meer weten over scrum?

Download de whitepaper over scrum op de website van De Nieuwe Zaak
Ga naar whitepaper
© 2019 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!