DPA Professionals

Eén van de partners van Digital Marketing Professionals is DPA Professionals. DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis. De partner heeft de ruim 1600 medewerkers in de markt gezet.

Improving your performance

DPA brengt opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. Ze geloven dat uitdagend werk voor gespecialiseerde professionals van grote betekenis is en willen zich blijvend ontwikkelen. Daarnaast geloven ze dat professionals meer toegevoegde waarde bieden voor organisaties, als ze actief zijn in de juiste rol, de juiste opdrachten en projecten. Niet voor niets luidt hun motto ‘Improving your performance’; dat geldt voor hun professionals, interne medewerkers én klanten. Samen werken ze aan prestatieverbetering, en samen willen ze concurrerend zijn en blijven.

Kernwaarden DPA

  • Kundig: DPA werft, selecteert en ontwikkelt toptalent die snel kennis in de praktijk kan toepassen.
  • Verbonden: binnen samenwerking bij DPA staat verbinding centraal wat leidt tot de beste resultaten.
  • Ondernemend: betrokkenheid bij klanten, verhogen van de professionaliteit en ontwikkeling door continu trainingen en een heldere marktfocus onderscheidt DPA zich.
  • Persoonlijk: DPA neemt de tijd om organisaties en mensen echt te leren kennen.
  • Integer: DPA staat voor oprechte en respectvolle samenwerkingen

 

 

Het tekort aan mensen met een gedegen online achtergrond remt bedrijven in hun ambities en groei. Ook zijn er organisaties die hierdoor onnodige achterstand in hun digitale transformatie of sociale innovatie oplopen. Hier willen wij graag iets aan doen

Eric Winter
CEO van DPA

DPA is één van onze vaste leveranciers en past goed bij ons. DPA reageert altijd snel, is to the point, heeft een breed werkveld en kan vanuit meerdere disciplines leveren. Met een tevredenheidscijfer van 7,5 of meer scoren DPA interimmers hoog.

> Menno van Steenwijk (Procurement Manager Inhuur Achmea)

Wil je meer weten over DPA Professionals?

WEBSITE DPA TERUG NAAR HOME
© 2019 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!