DPA Professionals

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Hiertoe steunt DPA op een landelijk netwerk van ruim 1.600 eigen professionals, hooggekwalificeerde zelfstandigen en ondersteunende medewerkers. DPA stelt professionals in staat om hun kennis en kunde aan te wenden in passende uitdagingen en faciliteren hen in hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
 
Door effectieve selectie en matching voorziet DPA opdrachtgevers van de juiste specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. Zo kunnen beide doelgroepen soepel meebewegen met de marktontwikkelingen.

Een leven lang ontwikkelen

Wat kennis en vaardigheden betreft, ziet DPA stilstand als achteruitgang. Dus wordt er doorlopend gewerkt aan het ontwikkelen van competenties en het uitbreiden en vernieuwen van de vakinhoudelijke kennis van onze professionals.

DPA investeert in professionele en persoonlijke groei door coaching, cursussen, training, workshops, competence centers en kennisplatforms en ook door het initiëren van nieuwe opleidingen en traineeprogramma’s via DPA Academy. Maar bovenal door mensen werk aan te reiken dat ertoe doet en uitdagingen die bij hen passen.

DPA is specialist in de volgende vakgebieden


Banking & insurance
Finance & control
Legal
Sociale zekerheid
Compliance & risk
Engineering & consultancy

 
Supply chain
Procurement
Dentistry
Spanish professionals
IT
Creditmanagement

De vierde industriële revolutie

De komende decennia kunnen we rekenen op razendsnelle ontwikkelingen in gebieden als nanotechnologie, 3D-printen, kunstmatige intelligentie, machine learning, robotica, biotechnologie en genetica. Ontwikkelingen die op elkaar voortbouwen en elkaar versterken. En die ingrijpende consequenties hebben voor de banen en functies zoals we die nu kennen. Het rapport The Future of Jobs and Skills voorspelt dat zo’n 65% van de kinderen die nu op de basisschool zitten straks aan het werk gaat in banen die nu nog niet eens bestaan… ( Eric Winter - CEO DPA )

DPA is één van onze vaste leveranciers en past goed bij ons. DPA reageert altijd snel, is to the point, heeft een breed werkveld en kan vanuit meerdere disciplines leveren. Met een tevredenheidscijfer van 7,5 of meer scoren DPA interimmers hoog.

> Menno van Steenwijk (Procurement Manager Inhuur Achmea)

Wil je meer weten over DPA Professionals?

WEBSITE DPA TERUG NAAR HOME
© 2017 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!