Partners

Vanuit een drive om onze klanten te ontzorgen en klinkende resultaten te behalen hebben wij gezien dat het van belang is om met andere bedrijven samen te werken. Om te garanderen dat wij altijd op de hoogte blijven van de laatste online marketing kennis zoeken we de samenwerking op met onze partners.

Hogeschool Windesheim

Samen met Hogeschool Windesheim in Zwolle hebben wij de inhoud van de Traineeship Digital Marketing Professional samengesteld. Daarnaast heeft Hogeschool Windesheim de senior specialisten van De Nieuwe Zaak getraind in didactische vaardigheden, zodat zij het lesprogramma van de traineeship kunnen verzorgen.

Google

Aan het einde van onze traineeship worden onze online marketeers twee dagen getraind op het Europese Hoofdkantoor van Google in Dublin (Ierland). Onderwerpen, zoals attribution modeling, effective questioning, Youtube, brandlift studies en programmatic advertising etc. komen voorbij. Daarnaast volgen onze marketeers na de traineeship regelmatig trainingen via Google en maken we gebruik van ondersteuning van gespecialiseerde Google medewerkers indien nodig.

Howaboutyou

HowAboutYou helpt gemeenten en andere overheden met socialmedia bij omgevingsanalyse, online campagnes, webcare en issuemanagement. Wij werken samen met Howaboutyou door onze online marketeers in te zetten bij gezamenlijke opdrachtgevers waar wij o.a. ondersteuning bieden bij de implementatie van nieuwe online marketing tools.

Thuiswinkel.org

Als uitgever van de webshop keurmerken Thuiswinkel Waarborg en Thuiswinkel Zakelijk helpt Thuiswinkel zowel consumenten als bedrijven bij het kiezen van veilige webshops. Thuiswinkel.org heeft als doel het vertrouwen van online aankopen te vergroten en heeft meer dan 2.200 leden die online producten en/of diensten verkopen. Wij werken samen met Thuiswinkel en e-Academy om onze traineeship altijd up-to-date te houden.

Sqillzer

Sinds 2013 is Sqillzer dé online testomgeving voor online marketing professionals. Samen met Sqillzer en externe partners, zoals NIMA, Google, Frankwatching, Catawiki etc. hebben wij een online test ontwikkeld waarmee je het niveau van je online marketing sollicitanten of huidige medewerkers kunt testen. Wij zijn daarnaast content partner voor de database van Sqillzer en helpen deze te voorzien van up-to-date testvragen om actuele kennistesten te blijven ontwikkelen.

Frankwatching.com

Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing. Meer dan 600 experts delen hun kennis via artikelen, infographics en video’s op de blog. Elke maand lezen ca. 400.000 unieke bezoekers deze artikelen en ze zijn samen verantwoordelijk voor ruim 1.100.000 pageviews. Onze digital marketeers schrijven regelmatig blogs die worden geplaatst op Frankwatching. Onze meest gelezen blog op Frankwatching heeft meer dan 54.000 views.

Ook een partner worden?

Laat ons weten waar we elkaar kunnen versterken en neemt contact met ons op.
MEER OVER ONS CONTACT
© 2019 Digital Marketing Professionals is een initiatief van De Nieuwe Zaak & DPA Professionals.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van online marketing met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in!